Švicarci prozivaju Djokovića...


Provokativnom karikaturom jedan švajcarski list u Cirihu prozvao je Novaka Đokovića. Na karikaturi se vidi srpski teniser kako na leđima tegli ogroman džak pun novca, uz komentar: "Rame uvijek ovako boli", aludirajući na to da je Đoković učestvovao na turniru u Parizu samo da bi uzeo 1,6 miliona dolara bonusa.

Sa lijeve strane karikature prenjeti su naslovi novina koje otvoreno tvrde da je Đoković učestvovao na turniru u Parizu samo da bi uzeo pare.

I dok se švajcarski listovi bave Novakom Đokovićem, srpski teniser se pojavio u Rimu, gde je gostovao u popularnoj zabavnoj emisiji Fjorelo šou koja se emituje na televiziji RAI Uno.

Nole je u opuštenom razgovoru sa domaćinom emisije Rosariom Fjorelom ponovo šarmirao italijansku publiku, a sa voditeljem je odigrao i egzibicioni teniski meč na podijumu.

Đoković se i dalje oporavlja od povrede ramena zbog koje je morao da se povuče sa turnira u Parizu, a očekuje se da prvi reket svijeta učestvuje na završnom masters turniru koji 20. novembra počinje u Londonu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.