London: Raspored polufinalnih mečeva (26.11.2011)


ATP Finals London: Danas su na programu polufinalni mečevi završnog ATP turnira u Londonu. Od 15:00 časova svoj meč igraju Roger Federer i David Ferrer, dok od 21:00 se sastaju Tomas Berdych i Jo-Wilfired Tsonga.

MEČEVE UŽIVO pratite na linkovima za live stream, klikom OVDJE!

Roger Federer i David Ferrer su se do sada sastajali 11 puta, i svaki put je Federer izlazio kao pobjednik. Uz formu prikazanu u grupnoj fazi, Federer je i danas favorit, iako forma Ferrera ne ostavlja mjesta za opuštanje švicarcu. Može li Ferrer do prve pobjede nad Federerom, pogledajte danas od 15:00 sati.

Drugi par donosi više neizvjesnosti. Berdych i Tsonga su se sastajali do sada tri puta, Berdych ima dvije pobjede a Tsogna jednu. Nakon prvog susreta 2004. godine, nisu igrali međusobne duele sve do ove godine, u kojoj oba imaju po jednu pobjedu. Meč 6. i 7. na ATP listi sigurno će donijeti mnogo zanimljivih poteza i uzbuđenja, a meč pogledajte od 21:00 po našem vremenu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.