Đoković : "Znam da će se moja forma popraviti"

Novak Đoković ipak je uspio u Pariz zaigrati protiv našeg Ivana Dodiga te osigurati prolaz u sljedeće kolo, premda je poslije istaknuo da nije u vrhunskoj formi.
Iako mu je nastup u Parizu bio pod znakom pitanja zbog bolova u ramenu, Novak Đoković izašao je na teren protiv Ivana Dodiga i pobijedio rezultatom 6:4, 6:3 te osigurao susret protiv sunarodnjaka Viktora Troickog.

"Poduzeo sam potrebne mjere tijekom proteklih dana kako bih se oporavio i zaigrao u Parizu. Sada se osjećam dobro na terenu i to je ono najvažnije", izjavio je Đoković poslije susreta.

Prezentacijom protiv hrvatskog tenisača nije bio u potpunosti zadovoljan, no kaže kako se ionako ne želi od sebe očekivati previše: "Očigledno da još uvijek ne igram najbolje što mogu".

"Međutim, pristupam stvarima polako, idem korak po korak. Znam da će se moja forma popravljati iz dana u dan", zaključio je Novak Đoković.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.