ATP Pariz : Đoković odustao od turnira

Masters 1000 turnir u Parizu ostat će uskraćen za jedan potencijalno vrlo uzbudljiv meč. Prvi tenisač svijeta otkazao je nastup u četvrtfinalu zbog ozljede ramena.
Četvrtfinalni ogled Novaka Đokovića i domaćeg predstavnika Joa-Wilfrieda Tsonge posjetitelji pariškog turnira neće imati prilike gledati. Barem ne ove godine.

"Primoran sam povući se s turnira s jakom upalom ramena, zbog koje s daljnjim naporima riskiram veću ozljedu. Stanje se pogoršalo s jučerašnjim mečom protiv Viktora. Stavljam zdravlje na prvo mjesto i oporavak nako duge sezone, i nadam se da razumijete moj postupak. Ispričavam se svima koji su kupili karte za večerašnji meč, kao i onima koji su se spremali gledati ga kraj TV ekrana", napisao je Đoković na svom Twitter profilu.

Još i prije početka turnira u Bercyju Đokovićev nastup bio je pod velikim upitnikom jer je već u Baselu prošlog tjedna imao problema s ramenom. Ipak, došao je u Grad svjetlosti i porazio Ivana Dodiga, a potom i Viktora Troickog, no rame očito nije spremno za sve nadolazeće napore.

Završni turnir u Londonu započinje 20. studenoga i Đoković se nada kako će se do tada uspjeti oporaviti. Tsonga je, pak, dobio dan odmora uoči sutrašnjeg polufinala u kojem će igrati protiv boljeg iz dvoboja Ferrer - Isner.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.