ATP London: Pratite direktno mečeve Nadal- Federer i Tsonga -Fish

Trećeg dana Mastersa u Londonu na programu su oba meča grupe B u singlu između Fisha i Tsonge te meč između Nadala i Federera.Sve mečeve možete pogledati ovdje.

Od 15 sati sastaju se Mardi Fiš i Žo-Vilfred Tsonga, a od 21h na programu je nova epizoda jednog od najvećih rivalstava u istoriji tenisa, pošto se sastaju Rodžer Federer i Rafael Nadal.

U međusobnom skoru Španac vodi sa 17-8, a u mečevima na betonskim podlogama rezultat je 4-4.

Ove godine Federer i Nadal sastali su se tri puta i svaki put bolji je bio Maljorčanin – u Majamiju je bilo 6:3, 6:2, u Madridu 5:7, 6:1, 6:3, a u finalu Rolan Garosa rezultat je glasio 7:5, 7:6, 5:7, 6:1.

„Ovo je moja najgora podloga, a njegova najbolja. Prošle godine sam u finalu bio blizu pobede, ali u ostalim prilikama dobijao me je lako. Nema drugih uslova za igru u kojem Federerova igra dolazi do izražaja i u kojima lopticu udara čisto“, rekao je Nadal.

Rodžer je izjavio da uvek uživa kada igra sa Rafaelom i dodao je:

„Nismo igrali mnogo puta jedan protiv drugoga u dvoranama, pa će biti uzbudljivo. Uživao sam u prošlogodišnjim finalu, ali i u drugim mečevima sa Rafom, u finalima Vimbldona. Imali smo zaista neke epske bitke i nadam se još jednoj u utorak“.

Od 21 sat na programu je prava poslastica, ali sasvim solidnu uvertiru imaćemo u meču Conge i Fiša. U njihovom jedinom međusobnom meču, na ovogodišnjem US openu, Francuz je pobedio sa 6:4, 6:7, 3:6, 6:4, 6:2.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.