Berdih: " Pobjedio sam svakog od njih"

Češki teniser Tomaš Berdih drugu godinu zaredom igraće na završnom Mastersu sezone i pred početak tog turnira izjavio je da može da pobedi svakoga.
Berdiha na startu takmičenja u Londonu, u ponedeljak od 21 čas, očekuje susret sa Novakom Đokovićem, a on insistira kako neće menjati svoj stil kada bude igrao sa najboljom četvoricom na svetu.

"Ne razmišljam u stilu da li moram da uradim nešto drugačije protiv svakog od protivnika. Ako odigram kako znam i umem, onda znam i da svaki put mogu da pobedim. Kada sam igrao svoj najbolji tenis pobedio sam svakog od njih. Nadam se da ću moći ponovo da igram na tom nivou pa ćemo videti šta će se desiti", rekao je Berdih.

Berdih se u Londonu nalazi još u grupi i sa Endijem Marijem i Davidom Fererom i svestan je da ga ne očekuje lak posao.

"Teško je predvideti bilo šta. Najvažnije je da dobro započnem prvi meč i onda ćemo videti. Moram da idem korak po korak i budem spreman za prvi meč, ne razmišljam o tome šta će se desiti ako pobedim ili izgubim tada", istakao je Berdih.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.