Ivanišević: Murray će osvojiti Grand Slam

Goran Ivanišević, finalist Wimbledona 1992., 1994. i 1998. zna praktički sve o pritisku očekivanja. Najveći hrvatski tenisač i pobjednik Wimbledona 2001., Goran Ivanišević, ohrabrio je prvog britanskog tenisača Andyja Murraya. 

Škotski tenisač u sličnoj je situaciji u kakvoj je bio Goran Ivanišević tijekom devedesetih. Kao i najveći hrvatski igrač prije Wimbledona 2001., i Murray je dosad izgubio tri finala Grand Slama.
Murray je dosad izgubio u finalima US Opena 2008. (od Rogera Federera), Australian Opena 2010. (od Federera) i Australian Opena 2011. (od Novaka Đokovića).

"On će definitivno osvojiti Grand Slam", rekao je Ivanišević. "Ne znam kada, nemam čarobnu kuglu da to vidim, ali moglo bi se to dogoditi sljedeće godine. Ja sam to rekao sebi i osvojio sam."

"Australian Open i Wimbledon su Andyjeve najbolje prilike za osvajanje Grand Slama."

Kao i Tim Henman prije njega, i Murray je svake godine pod pritiskom javnosti koja očekuje prvog britanskog pobjednika Grand Slam turnira od 1936. i Freda Perryja.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.