Đoković:Ne bih da pričam o svojim privatnim problemima

Nakon što je Jelena Genčić, uz koje je učio prve teniske korake, u razgovoru za „Blic“ nagovestila da su razlozi slabijih igara Novaka Đokovića privatni problemi zbog kojih već neko vreme ne može da se fokusira samo na tenis, oglasio se i najbolji srpski teniser svih vremena.

"Ne bih da pričam o svojim privatnim problemima", rekao je Novak Đoković u Torontu, gde nastupa na Rodžers kupu na kome brani titulu, ali mu kiša malo odmaže u tome.

"Svako ima privatne probleme, i to je sasvim normalno", dodao je on.

Nole je istakao da u životu treba izlaziti jači posle poteškoća.

"U životu vas čekaju usponi i padovi. Ono što vam predstavlja izazov treba prevazići i pokušati da budete još jači posle toga", poručio je Đoković.

O tome kakvi tačno problemi muče petostrukog Grend slem šampiona, Genčićeva nije htela podrobnije da se izjašnjava.

"Da ima problema, ima, i fizičkih i psihičkih, ali ranije je i kad mu je bilo najteže u životu, sve to uspevao da prevaziđe. Novak sada nije vrhunski pripremljen i na njegovom timu je da otkrije zašto je to tako. Bez mnogo rada nema ni uspeha, i on to jako dobro zna. Preokupiran je svojim privatnim problemima, kako čujem, on je sve preuzeo na sebe i tenis mu trpi", rekla je, između ostalog, Jelena Genčić u intervjuu za "Blic".

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.