Toronto: Murray zbog povrede odustao od turnira

ATP Toronto,Rogers Cup:Turnir u Torontu je inače prilično osiromašen brojnim otkazima igrača poslije Olimpijskih igara, a najnoviji na toj listi je Andy Murray. Drugi nositelj i osvajač zlatne olimpijske medalje prošlog tjedna odustao je od nastupa u osmini finala protiv Milosa Raonica zbog boli u koljenu koju je osjetio u meču drugog kola protiv Flavija Cipolle (6:1, 6:3).

"Koljeno je poslije meča nateklo, ali poslije liječničke pomoći situacija je bila bolja. Danas sam otišao do fizioterapeuta i koljeno je i dalje bilo natečeno. Jutros sam se malo zagrijavao na biciklu da vidim kako će koljeno reagirati, no ono je još bilo natečeno. Morao sam odustati jer ne želim pogoršati stanje. Šteta, mislim da bi meč bio zabavan. Nadam se da će Raonic imati dobar turnir i da će otići daleko", izjavio je Murray.

Kanadski tenisač tako se bez borbe plasirao u svoje prvo četvrtfinale na turnirima iz serije Masters 1000. Za polufinale igrat će protiv boljeg iz dvoboja Isner - Kohlschreiber.

Prije Murraya organizatori Rogers Cupa zaprimili su obavijesti o nedolascima Rogera Federera, Rafaela Nadala, Davida Ferrera, Gaela Monfilsa, Fernanda Verdasca, Nicolasa Almagra, Andyja Roddicka, Feliciana Lopeza, Juana Carlosa Ferrera, Stanislasa Wawrinke i Robina Haasea.
Preostali parovi osmine finala koji bi se trebali odigrati u petak su Đoković - Querrey, Haas - Štepanek, Monaco - Fish i Gasquet - Berdych.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.