Toronto: Tipsarević - Čilić UŽIVO tenis

ATP Toronto, Rogers Cup: Hrvatski teniser Marin Čilić u trećem kolu Mastersa u Torontu igrati će sa Jankom Tipsarevićem. Ovaj meč u direktnom prenosu pogledajte ovdje od 17:00 časova.

Marin Čilić ima odličan omjer protiv Tipsarevića (6-1) i traži drugu Top 10 pobjedu ove sezone nakon što je dobio Isnera na plavoj zemlji Madrida u dva tie-breaka.

Uvijek je bilo primjetno da Janku ne paše igra Marina. Nakon toga je uslijedio pad Čilića, naglo dizanje srpskog tenisača i prvi ATP naslov koji je sve promijenio. Iako je bila dvoranska sezona i Tipsarević je došao do finala s Marinom u Rusiji nakon osam pobjeda u nizu, opet je izgubio. Njegova jedina pobjeda u sedam susreta je iz Miamija i tog meča se jako dobro sjećam. Čiliću je bilo slabo i primao je pomoć doktora. Tada je razbio reket koliko je loše igrao, a onda je jako rijetko pokazivao negativne emocije na terenu. Bez obzira na sve to, skoro je dobio drugi set. Iako je Janko sad Top 10 i osvaja turnire, on u zadnje vrijeme igra više na reputaciju, nego na kvalitetu. Dok je Marin zadnjih par mjeseci strašno digao formu.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.