Hewitt: " Đoković će biti čovjek koga će trebati pobijediti."

Novak Đoković je od strane svih proglašen apsolutnim favoritom prvog Grand Slam turnira sezone koji je igra u Melbourneu, a jednak stav dijeli i bivši broj jedan, Leyton Hewitt.

Hewitt će se nakon još jedne od niza ozljeda s kojima muku muči već nekoliko sezona vratiti u nedjelju nastupom na Hopman Cupu, a tko će biti glavna lovina na prvom Grand Slamu, Australac nije dvojio: "Đoković će biti čovjek koga će trebati pobijediti."

"Uvjeren sam da riješiti manje poteškoće s ozljedama koje su ga mučile, prvenstveno ramena, stoga ne sumnjam u njegove igre" istaknuo je Hewitt.

Kao najveću prijetnju srpskom tenisaču izdvojio je švicarskog majstora Rogera Federera: "Nakon što je nevjerojatno poražen od Đokovića u polufinalu US Opena, do kraja sezone nije upisao niti jedan poraz i očigledno je sve stvari postavio na svoje mjesto. Također moram spomenuti i Rafu Nadala koji je uvijek sposoban za velike stvari. Bit će borba velike trojke."

Osvrnuo se potom i na priče o vlastitom umirovljenju: "Te priče su počele još prije pet- šest godina i to je totalna glupost. Tenis je moj posao i ja to s guštom radim, a prestat ću onog trenutka kada ja to budem želio."

Hewitt će svoj prvi ovosezonski meč odigrati u okviru Hopman Cupa protiv Španjolca Fernanda Verdasca.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.